Suntem mult prea rai pe o planeta buna , sunt oameni care mor cand trupul le traieste . Sunt mult prea multe crime si viata prea nebuna , suntem mult prea reci cand viata ne-ncalzeste ! !

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Sarbatorile vin..










Cu multa nerabdare si dorinta de a-i vedea pe copiii cuminti si voiosi , Mos Craciun isi pregateste plecarea. Sacii sunt aproape plini, iar saniuta este dusa la mecanicul Mosului pentru ultimele revizuiri. Renii isi activeaza GPS-ul si isi noteaza fiecare copil care a fost cuminte anul acesta. Iar spiridusii, veseli si sprintari pregatesc costumul mosului. D-na Craciun, desi este putin trista ca sotul ei va fii departe de ea pentru un timp, il sustine pe Mos Craciun si ii pregateste sandwichurile pentru drum.

Acum ca am vazut ce se intampla la Polul nord , sa trecem la ale noastre. Orasul nostru drag , este plin de luminite colorate care se reflecta in covorul de zapada ce s-a asternut pe pamant . In sfarsit culoare. Vremea asta ne prevesteste ca se apropie Sfanta seara de Craciun . Seara cand Domnul Iisus Hristos s-a nascut . O seara , cum am spus, sfanta, plina de bucurie si emotie.

Copiii, veseli si nerabdatori , au inceput deja repetitiile pentru colindat. Glasurile lor cristaline vor rasuna in casele crestinilor in seara de Ajun . Nici cei mai in varsta nu stau degeaba. In casele oamenilor a inceput sa miroase a cozonaci.
Bradul asteapta nerebdator sa primeasca culoare, iar globuletele stau ghemuite in cutiutele lor , si sunt fericite ca in curand ii vor tine companie bradutului.

Se apropie Craciunul ! Haide-ti sa fim cu toti mai buni , sa uitam de problemele de zi cu zi si sa ne bucuram de venirea pe lume a Mantuitorului ! Craciun fericit tuturor!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu